ی.پ
عنوان :

شوره سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر برای شوره سر رفته بودم دکتر پوست ومو برام آزمایش نوشت انجام دادم گفت شوره سر بعد برام شامپوی کتو کونازول رو تجویز کرد استفاده کردم خوب شدم دوباره شوره زدم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنونم

همیشه بعد از درمان شوره باید از یک شامپو ضد شوره ملایم تر برای درمان نگهدارنده شوره استفاده کرد
شامپو سلنیوم سولفید 2/5 درصد هفته ای دو تا سه بار استفاده کنین و بعد از تمام شدن دوره درمان به تدریج دفعات مصرف رو کم کنین و شامپوی ضدشوره ملایم مثل اکتوزینک اویدرم رو جایگزین کنین

ممنونم از پاسخگویی شما باتشکر فراوان
دکتر شرمنده دوباره مزاحم وقتتون میشم موهام علاوه بر شوره موخوره هم دارندخیلی هم نازک هستند منظورم اینه کم مو هستم اصلا رشد نمی کنه خیلی دلم می خواد موهام بلند شه وموهام پر بشه اگه دارویی یا شاپوی خاصی در این خصوص است لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان
دکتر موهای شوهرم هم خیلی قشنگ وخوش حالت بود از اون وقت که شوره زده بد حالت وشکننده شده هرچی هم میگم به دکتر مراجعه کنه به خاطر مشغله کاری وقت نمی کنه لطفا داروی مورد نظر را ذکر کنید با تشکر
آیا شوره واگیر دار است

شوره مسری نیست شامپوهای ضد شوره مثل کتوکنازول ممکنه ساقه مو رو بد حالت کنند می تونن از سرم های مو مثل سرم کراتین سریتا استفاده کنن
خود شما هم به خاطر موخوره باید مرتب کوتاه کنین دکلره نکنین ساقه ها رو سالی دو بار بیشتر رنگ نکنین به ساقه موها شامپو نزنین حتما از نرم کننده استفاده کنین و بعد از بیرون آمدن از حمام هم از سرم ها و کرم های مو استفاده کنین
در مورد کم پشتی موها اگر از اول اینطور نبوده حتما برای معاینه موها به متخصص پوست مراجعه کنین چون طاسی زنانه بسیار شایع هست و منجر به کم پشتی و نازک شدن تدریجی موها می شه و اگر زود درمان نشه موهای ازدست رفته برنمی گرده

ممنونم
منظورتون اینه که برای شوره سر شوهرم به دکتر مراجعه کنه یا اون شامپویی رو که برای خودم تجویز کردین اون هم می تونه استفاده کنه
درضمن موهام از همون بچگی کم پشت بوده دوست دارم بلند وپر پشت بشه ولی رشد زیادی ندارن تو رو خدا اگه دارویی داره به من معرفی کنید باتشکر از لطفتون قربون محبتت
من موهام رو تا حالا فقط یک بار رنگ کردم دیگه رنگ نزدم
لطفا شامپویی رو که برای شوره سر شوهرم تجویز می کنین لطفا بگید چند درصد باشه
باسپاس فروان از زحمات بی پایان شما سرکار خانم دکتر مهتاب مستوفی زاده

همسرتون هم می تونن از شامپوی شما استفاده کنن اگر از دوران کودکی کم مو بودین و رشد موهاتون کم بوده متاسفانه کاری نمی شه کرد چون صفاتی مانند میزان رشد ماهیانه مو و حداکثر بلندی مو و میزان ضخامت تار مو توسط فاکتورهای ژنتیکی تعیین می شوند

فدات ممنونم