ف.ق
عنوان :

کم خونی مینور

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
سلام شوهرم کم خونی مینور داره خیلی شدید شده طوری که دکتر بهش گفته 3تا امپول باید بزنی تا قیافت تغییر نکنه.با توجه به اینکه کم خونی پدرشوهرم هم خیلی شدیده و مینور هست.دکتر بهش گفته شاید نتونید بچه دار شید بچتون مریض میشه.سوالم اینه این درصورتیه که من 1درصد کم خون باشم بچه مریض میشه؟یا اگر هم کم خون نباشم باز هم نمیشه.شوهرم همیشه سردرد میگیره با سرگیجه حالش بد میشه.اگر راه درمان داره حداقل باید چند سال تحت نظر یه پزشک باشیم تا بتونیم بچه دار شیم؟کلا توضیح بدید.ممنون

سلام کم خونی مینور ثابت است و زیاد نمیشود نیاز بهبررسی از نظر مسایل دیگر دارد