ع.ی
عنوان :

زانو

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ ارتوپدی کودک ...
سلام خسته نباشید من چند سالی هست (از 13.14سالگی بعد مسابقه دو مدرسمون) زانو چپم ازگوادشلاتر داره تا ضربه نخوره بهش درد نمیکنه ولی برامدگیش از بین نرفته 19سالمه جراحی باید کنم؟

سلام
اگر مشکل درد یا موردی در فعالیت ندارید صرفا بدلیل برامدگی نیاز به جراحی نیست. فقط عضلات زانو را با ورزش تقویت کنید

ببخشید 1سوال دیگه اون وقت برای از بین بردن برامدگیش چیکار باید کنم