ف.ه
عنوان :

درد عجیب در سر و گردن

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
باسلام
من خانمی 28 ساله هستم به دلیل ناراحتی حدود یک هفته سرگیجه گرفتم در حالت نشسته،خوابیده و راه رفتن ونمیدونم چطور بگم ی حالت برق گرفتگی کم در سر و گردن داشتم با مصرف قرص دیمن هیدرنات مشکلم حل شد اما بعد از این موضوع با یک ناراحتی کوچک باز همینجوری میشم و این حالت برق گرفتگی که خیلی بده و شل شدن زانوهام هم اضافه شده و روحیم رو خراب کرده برام پیش میاد خواستم لطف کنید من چه کاری انجام بدم.
با تشکر

با سلام، این مشکل می تواند با اختلالات عصبی توجیه شود که شرط درمان کنترل زمینه اضطرابی است، ولی حتما جهت معاینه کامل و شروع درمان به متخصص مغز واعصاب مراجعه کنید.