ف.ر
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید...من 19 سالمه و پوست چربی دارم و حدود دو ساله صورتم فقط جوش میزنه زیاد همون موقع رفتم پیش دکتر پوست و بهم کپسول داکسی ساکلین صد داد و ژل شستشوی صورت پوستم بعد یک ماه خوب شد بعدش واسه جاشون کرم داد تا سه ماه پوستم کاملا خوب شد دارویی مصرف نمیکردم ولی بعد سه ماه صورتم دوباره پر جوش شد دوباره رفتم دکتر بهم ژل و کپسول داکسی ساکلین داد دوباره خوب شدم رفتم پیش دکتر گفت داروهارو قطع کن تا قطع کردم بعد دو سه ماه دوباره صورتم پر جوش شد دیگه نرفتم دکتر و الان به مدت پنچ ماهه دارو ها که شامل ی محلول ژنوبایوتیک با ی فوم شسشتو و ژلش هست و کپسول داکسی ساکلین استفاده میکنم و قطع نکردم تو این مدت پوستم عالی شده یک جوش ریزم نزدم فقط جاشون یکم کمرنگ هست روی پوست یا یک ذره اسکار ...ولی ترسیدم کپسول ها مضر باشن واسه همین بیست روزه قطع کردمشون و الان حس میکنم صورتم جوشای کمی داره در میاره (فقط کپسول قطع کردم بقیه استفاده میکنم)
بنظر شما الان من کپسول رو استفاده کنم داکسی ساکلین واسه بدنم مشکلی که پیش نمیاره ؟
مصرف این دارو های شستشوی صورت ادامه بدم عوارضی که نداره ؟
با تشکر از شما

سلام دلیل عودهای مکرر اینه که درمان شما درست اجرا نشده حدود 6 ماه پشت سر هم باید داکسی سیکلین خورده بشه تا جوش عود نکنه در ضمن همراه با داکسی سیکلین حتما باید از داروهای موضعی ضد جوش مثل پن ژل ، دیفرین و .... هم استفاده بشه تا بعد از قطع داکسی سیکلین با ادامه درمان های موضعی نتیجه درمانی به دست آمده حفظ بشه

و اینکه دارو های موضعی که مصرف میکنم فوم و محلول و ژلش که شب بعد شتسشو با فوم مصرف میشه روی بسته ژل و محلول نوشته در صورت بهبودی مصرف را قطع کنید ولی من تا قطع میکنم صورتم جوش میزنه
1 آیا اگه این دارو های موضعی رو تو این یکسال مصرف کنم مشکلی که برای پوستم پیش نمیاد؟

2 آیا این داکسی سیکلین باعث مقاومت باکتریایی مبشه یا نه خیلی از مضراتش میترسم شما بگین ضرر نداره
لطفا به این دو سوالم پاسخ بدین خیلی ممنون

اون زل و محلولی که شما استفاده می کنین دارو نیست و فراورده ارایشی بهداشتی محسوب می شه می تونین یک شب درمیان از پان ژل 5 در صد و دیفرین استفاده کنین البته اول پان ژل رو یک شب درمیان شروع کنین و بعد از چند هفته دیفرین رو یواش بواش اضافه کنین
مصرف مداوم داکسی سیکلین درست نیست می تونین دو سه ماه بخورین (چون چند ماه خوردین ) تا یواش یواش داروهای موضعی اثر کنه و بعد قطع کنین

اینم بگم پوست من خیلی نازک شده بر اثر استفاده زیاد از لایه بردار برای جای جوش ...به همین خاطر دکترم 4
برام اصلا لایه بردار تجویز نمیکرد چون به محض استفاده پوستم قرمز میشه و صابون اصلا استفاده نمیکنم ...با توجه به نازک بودن پوستم این پان ژل و دیفرین رو استفاده کنم؟

طبق اون دستوری که گفتم شروع کنین حتما در طی روز مرطوب کننده بدون چربی و در صورت بیرون رفتن ضد آفتاب بدون چربی استفاده کنین