ع.ت
عنوان :

خالی شدن قستی از پشت سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر خسته نباشی من پشت سرم اندازه یک بند انگشت یهدفعه دیدم خالی شده و مو نداره الان رفتم دکتر یه امپول کورتن داد با دوتا داروی ساختنی یکیش ماینوکسیدیل و اون یکی اسمشو بلد نیستم دارم مصرف میکنم هنوز که چیزی در نیمده که هیچی بلکه همین طور اطراف اون قسمت ریزش بسیار زیاد هم داذم مثلا وقتی دست میکشم روش یا زیرش میکشم یدفه چنتا مو باهم میاد تو دستم و همینطور هی داره میریزه . میخواستم بدونم ایا بزرگ تر هم میشه ؟ چیکار باید بکنم البته به نظر خودم فک میکنم یه مقدار خیلی کم بزرگ تر شده . و ممکنه جایی دیگه از سرم بزنه ؟ و راه درمانش چیه که سریع خوب بشه ؟
مچکر از شما

سلام
شما ریزش موی سکه ای دارین ممکنه همین یک عدد باقی بمونه ولی احتمال افزایش اندازه یا زیاد شدن تعداد ضایعات هست
برای درمان عجله نکنین حدود 3 تا 6 ماه طول می کشه تا بهبود کامل پیدا کنه هیچ روش درمانی سریع وجود نداره

خیلی خیلی مچکرم خانم دکتر
فقط راهی وجود نداره برا اینکه جلوی زیاد شدنش رو بگیرم ؟؟؟
خیلی مچکر از لطفتون . فقط راهی برای جلوگیری از زیاد شدن ضایعات نداره ؟
یک سوال دیگه از خدمت شما دارم خانم دکتر . من بین دوستام تقریبا همه ریش و سیبیل در اوردن من هنوز هیچی حتی پرز هم ندارم درمانی پمادی چیزی میشه معرفی کنید برای ریش

اگر زیر ذره بین موهای کرکی دارین با مصرف محلول ماینوکسیدیل 5 در صد دوبار در روز می تونین موها رو تیره تر و ضخیم تر کنین ولی اگر مویی وجود نداشته باشه کاری نمی شه کرد
به ریزش موی سکه ای فکر نکنین و استرس نداشته باشین وگرنه همین استری باعث می شه که بدتر بشه

ماینوکسیدیل زدم ولی ن مدام ولی تاثیری نداشت دارویی دیگه نیس؟
مچکرم از ما
شما

سلام اگر موی کرک دارین روزی دوبار مرتب ماینوکسیدیل 5 درصد بزنین جواب می ده ولی باید صبور باشین

خیلی ممنونم از شما که یکی از بهترین دکتر ها هستین مچکر

خواهش می کنم در نهایت اگر ماینوکسیدیل هم کمک نکنه کاشت مو کمک می کنه

سلام عرض میکنم خانم دکتر من اون قسمت از سرم که خالی شده بود الان حدودا دوسه برابر شده و انگار داره یه جای دیگه هم میزنه دارویی هست کع جلوگیری کنم از زیاد شدنش؟؟؟

سلام
فعلا چون دسترسی به جایی ندارین پماد بتامتازون یا فلوسبنولون شبها بزنین و صبح و عصر ماینوکسیدیل 5 درصد روزی یک قرص زینک سولفات 220 میلی هم بخورین اگه واقعا تعداد مناطق ریزش مو داره زیاد می شه حتما باید مراجعه حضوری داشته باشین

قرص روی میخورم دوروزی یک عدد
به نظرم ماینوکسیدلی که میزنم بیشترش میکنه چون اخل بروشور ماینوکسیدیل نوشته اول کار ریزش

در مورد طاسی اینطور هست در مورد ریزش موی سکه ای اینطور نیست

اهان