م.م
عنوان :

بی حالی

متخصص داخلی
حرف ک میزنم حالم بد میشه دلیلش چیه بنظرتون ممنون

سوالات مشابه

مبتلا شدن به آنفولانزا

درود و خسته نباشید خدمت جناب دکتر من علایم خلط سبز سرفه استفراغ یکبار گرفتگی بینی کوفتگی بدن سردرد سوزش گلو و بینی دارم میخاستم ببینم آنتی بیوتیک میتونه مفید باشه یا از گیاهان دارویی استفاده کنم.؟

آزمایش آنزیم های کبد

Sastl18. Altl19. Ggt8. Ldh166لطف کنید به من بگید کبد من مشکل داره؟

استفراغ

سلام دکتر دختر هفت ساله ای دارم ک در حین خواب استفراغ میکند و خود او متوجه این قضیه نمیشود فکر میکنید دلیل این موضوع چیست میترسم ک در خاب تشنج میکند که متوجه نمیشود

بی حالی و کسلی

با سلام من خانمی 28 ساله هستم . چند وقتی است که مدام احساس بی حالی میکنم یه کار کوچیک که انجام میدم تمام انرژیم خالی میشه . خوابم خیلی زیاد شده و همش کسل و بی حال هستم . وزنم 43 کیلو و قدم 158 هست مطلب دیگه اینکه الان دو ماهه قبل پریودم سر درد و حالت تهوع میگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چیکار کنم تا خوب بشم

سکسکه

سلام بابا بنده متولد 45 الان حدود سه ماهه روزی 8تا سکسه میزنه میخواستم ببینم دلیلش چیه و چه پیگیریایی باید انجام داد؟