ا.ک
عنوان :

ضیف شدن مو و خالی شدن جزئی فرق سر و پیشانی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام خدمت شما سرکار خانوم دکتر فرج زاده،عذر خواهی میکنم من الان تقریبا سه ساله ک موهام دچار مشکل ضعیفی شده و رشد خوبی نداره،جلوی پیشانی خالی شده و قسمت فرق سرم هم خیلی کم پشت شده،من خودم احساس میکنم بخاطر فکر و استرس های شدیدی ک توی سه سال گذشته داشتم اینطوری شدم،چون قبل از این خیییلی موهای پرپشت و خوبی داشتم،میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم،آیا احتیاج ب آزمایش خاصی هست یا اینکه نه اگر از داروی خاصی استفاده کنم درست میشه

با سلام
موی شما باید از نزدیک معاینه شود..و با توجه به الگوی ریزش برای شما دارو تجویز شود