ش.م
عنوان :

وزوز گوش و دندان سیاه شده..

دندانپزشک
سلام.. وقت بخیر.
آقای دکتر بنده 33 ساله هستم. 11 سال پیش دندان 6 فک پایین رو عصب کشی و با ترکیب آمالگام و کامپوزیت پر کردم. بعد از دو سال دندان ترک خورد و کنارش روی لثه آبسه ای به وجود اومد که هر از گاهی بزرگ میشد و دکترم برام پنی سیلین می نوشت و کوچیک میشد. الان چند سالی هست که اون دندان، نصفه و سیاه شده و اون آبسه هم در یک اندازه مشخص باقی مونده. راستش از کشیدن دندان می ترسم واسه همین گذاشتمش که بمونه. اما مشکلی که الان دارم اینه که از مهر 95 یک شب از خواب پاشدم و گوش راستم که سمت همون دندان هست حالت کرختی و خواب رفتگی داشت.. بعد از نیم ساعت، کرختی از بین رفت ولی صدایی مثل آبشار توی گوشم پیدا شده بود. دکتر گوش و حلق و بینی رفتم، MRI و ABR و سنجش شنوایی و آزمایش خون انجام شد.. پاسخ ها رضایت بخش بود و فقط 5 درصد کاهش شنوایی داشتم که دکتر گفت اون وزوز نمیذاره درست بشنوی. بی خیالش شدم و با وزوز ساختم.. تا اینکه الان چند ماهه وزوز بیشتر شده و شنوایی گنگ تر و اون آبسه سفت تر. از ذهنم گذشت نکنه ارتباطی بین این دندان سیاه شده و وزوز و کاهش شنوایی هست.. گفتم با جنابعالی مشورت کنم.
ببخشید که طولانی شد.. با تشکر.

سلام و درود
اولین قدم در کلیه درمانهای دندانپزشکی از بین بردن عفونت و کاهش میزان کانونهای تجمع باکتریهای بیماری زا میباشد
در نتیجه لطفا کانون چرکی را تحت نظارت دندانپزشک معالج برطرف نمایید
همچنین موارد مرتبط با موضوع گوش را با متخصصین محترم مربوطه(گوش و حلق و بینی )درمیان بگذارید
متشکرم