ح.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.. من 23 سالمه.. از سال ها قبل دوتا نقطه ریز پشت گوشم خالی شده بود.. بعد چند وقت پیش افتادم به فکر درمان.. قرص کورتونی و یه محلول دادن.. که به نظرم بدتر شد به جا بهتر! شنیدم ضرر داره ولش کردم کلا.. بعد یه مدت که گذشت دیدم جاهای دیگه دور موهام نقطه های ریز ریخت.. بعد توو ریشم...حتی ابرو.. حتی بدنمم زده...ولی خب ریزن...یا بعضیاشون خود به خود خوب شدن.. ولی بعضیاشونو هس... رفتم دکتر گف چون ریزن..فقط ماینوکیسیدیل 2درصد نوشت! به نظرتون چیکار کنم! کمکم کنید..اگه لازمه عکس هم بفرستم

سلام یک بار دیگه این سوال رو پرسیدین همراه با ارسال عکس من اونجا پاسخ دادم