س.ف
عنوان :

خارش پوست سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من 31 سالمه حدودا چند ماهی است که با خارش شدید در ناحیه پشت سر و پوسته های شبیه به شوره که خیلی هم زیاد است مواجه شدم متاسفانه چون در شهر ما متخصص پوست وجود نداره نشد که کاری انجام بدم و خیلی عذاب کشیدم علام خودم رو در اینترنت سرچ کردم شبیه به بیماری پسوریازیس بود و این مطالبی که نوشتن خیلی وحشتناک بود و الان نمیدونم چکار کنم لطفا راهنماییم کنید . ممنون

سلام
ممکنه پسوریازیس نباشه اصلا
خارش پشت سر بیشتر زمینه استرس و روحی روانی داره این خارش معمولا حمله ای هست و بیشتر در اوقات بیکاری و استراحت سراغ فرد میاد و فرد معمولا از خاراندن احساس رضایت داره بعد از مدتی پوست ناحیه ضخیم می شه و تغییرات
اگزمایی به شکل قرمزی و پوسته به وجود میاد و همین تغییرات باعث بدتر شدن خارش هم می شه
معاینه پوست ناحیه و معاینه کل بدن و ناخن ها و شرح حال دقیق به افتراق از پسوریازیس و
.... کمک می کنه

عکسهایی که از پسوریازیس سر دیدم دقیقا مثل پشت سر من هست قرمز ی و پوسته های خیلی زیاد خارشی که قابل تحمل نیست