م.س
عنوان :

درد زیر بغل

متخصص زنان، زایمان و نازایی
من دختر 23 ساله هستم . 2 3 سال پیش به دکتر پوست برای جوش و مو زائد مراجعه کردم دکتر بهم ازمایش و سونوگرافی دادن و متوجه کیست شدن،بعد دکتر زنان به من قرص روکین دادن،باز همین بین من دکتر رفتم که گفتن باید تا زمانی که قصد باردار شدن داشتم ادامه بدم.الان تقریبا 20-30 روزی هست که در ناحیه زیر بغل سمت راستم احساس درد میکنم،میخوام بدونم به خاطر قرص ها هست این درد؟ و اینکه میشه نخورم دیگه قرص؟

سلام.درد سینه و زیر بغل میتونه از عوارض قرص باشه
میتونید قرص رو قطع کنید و با صلاحدید پزشکتون اگر پریودهاتون نامنظم هست قرص دیگری مصرف کنید