ج.ج
عنوان :

سردرد سمت چپ

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام.حدود 5 سال پیشم سمت چپ سرم درد گرفت نوار مغز و ام ار ای چیزی نشون نداد. با فلوکستین و چند قرص خواب آور درس شد.دو سال پیش باز شروع شد.نوار مغز چیزی نشون نداد.با قرص حل شد.الان یماه باز شروع شده.خودم فلوکستین 20 گرفتم مصرف میکنم کمی بهتر شده ولی سمت چپ پشت گوش اینا درد داره ولی کم.استرس دارم.با خانمم مشکل شدید دارم و تنها زندگی میکنم .42 ساله.اهل دود و دم و مشروب نیستم.بدنساز حرفه ای هستم.فقط خیلی اضطراب و استرس دارم.یه پسر 4 ساله دارم.فقط با قرص فلوکستین کدام قرص و مصرف کنم تا بهتر شم. اون قرصا اسماشونو یادم رفته.ممنونم از لطفتون

با سلام، سردردها، سردردهای تنشی است و جای نگرانی ندارد و بهترین درمان کنترل استرس است، موقت شبی یک عدد قرص کلردیازپوکساید 5 استفاده کنید و جهت درمان اساسی تنش به پزشک مراجعه کنید.