ش.ک
عنوان :

گریه در هنگام شیرخوردن

متخصص بیماری های کودکان
سلام، وقتتون بخیر، دختر من 115 روزشه، از اوایل ماه دوم ریفلاکس معده داره و رانیتیدین مصرف میکرد، بعد از واکسن دو ماهگی مجددا دو حین خوردن شیر گریه میکنه، اوایل کمتر بود اما الان دیگه از صبح تا شب گریه میکنه و نمیتونه شیر بخوره و سرشو به عقب بر میگردونه، به زور باید آرومش کنم و تنها در صورتی میتونه شیر بخوره که در حال تکون دادن باشه، وقتی به دنیا اومد وزنش 2610 گرم بود و الان 6 کیلو، چون وزن گیریش خوب بود دکتر میگفت مشکل ریفلاکسش جدی نیست و مشکلش از کولیکه اما با داروی بایوگایا هم هیچ تغییری ایجاد نشد، واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید که بچم مشکلش چیه و چه کاری باید کرد؟

سلام.به نظر میرسه که رفلاکس ادامه داره.بهتره جهت بررسی بیشتر ومعاینه وتغییر احتمالی دارو به اینجانب مراجعه داشته باشید