M.N
عنوان :

رفلاکس معده

متخصص بیماری های کودکان
شیر مصرفی در حال حاضر بیومیل ای أر می باشد ولی ماند 5شیر قبلی باز استفراغ حالت تهوع بیحالی رنگ پریدگی عدم افزایش وزن زمان استفراغ 30دقیقه تا دوساعت بعداز مصرف شیر می باشد شیرهای مصرفی گذشته گیگوز ،نان،ببلاک کامفورت،بچه الان دوماهش هست داروهای مصرفی پدی لاک،امپرازول 20 که 12ساعت 15گرانول ومتوکولوپرامید هر8ساعت سه قطره به نظر شما شیر رو عِوَض کنیم بدون لاکتوز تهیه کنیم یا پیشنهاد شما چیست؟

درود .سوالتون ناقصه ولی رفلاکس بد درمان شده رو توضیح میده.جهت ویزیت سرمایی وتغیی داروها واحتمالا شیر مراجعه کنید

دکتر اهوازیم امکان دسترسی به شما نیست نوزادمم داره إز بین میره نمیدونم چیکارکنم