م.ق
عنوان :

نحوه ترک قرص زولپیدم

متخصص روانپزشکی
سلام جناب آقای دکتر ثابتی بنده حدود 1سال قرص زولپیدم 10مصرف میکنم ومدام هم باید دوز این قرص رو افزایش بدم تا این اواخر که حتی با ده تا قرص قبل از خواب هم خوابم نمیبره واین موضوع خیلی اذیتم میکنه احساس میکنم حافظه ام کم شده امتحاناتم رو با تمرکز قبل نمیتونم بخونم خواهش میکنم یه راهنمایی بفرمایید برای قطع تدریجی این قرص وهمچنین روشی برای افزایش حافظه

من به مدت 1سال هم هست به دلیل وسواس فکری از سرترالین صد استفاده میکنم ترک کردن اون واسم خیلی راحته چون بارها بوده حتی هفته ای استفاده نکردم وبه راحتی وبه تدریج میتونم ترکش کنم ولی تمام مشکلم همین زولپیدم لعنتیه

آقای دکتر تو رو خدا نگید به دکتر مراجعه کن چون همین حرفا رو باید به دکتر بزنم ودرآخر هم تشخیص غلط من پاسخ پزشک مجربی همچون حضرتعالی رو میخوام خواهش میکنم کمکم کنید خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون
جناب آقای دکتر من ضمن طرح سؤالم چند نکته رو هم مطرح کردم ولی متاسفانه پاسخ ندادید...از جمله آیا مصرف قرص اعصاب باعث ریزش مو میشه وتا چه زمان باید صبر کرد تا اثرات دارو به طور کامل از بدن دفع بشه سه ماه 6ماه؟ که متاسفانه بی جواب موند

به هرحال بابت مختصر راهنمایی حضرتعالی ممنون.

زنده باشید

دوست من من در ابتدای گشایش این صفحه به مجریان سایت این را عرض کردم که درمان روانپزشکی از راه دور امکانپذیر نیست که متاسفانه در صفحات مربوطه قید نشده به هر حال بدانید که درمانهای روانپزشکی واقعا به این سادگی نیستند و اینطور نیست که یک بیماری در روانپزشکی یک درمان مشخص داشته باشد و انتخاب دارو برای هر مشکل بستگی به متغیرهای متعدد جانبی دارد. زولپیدم داروی چندان خوبی نیست در ابتدایی که این دارو به بازار آمد بر اساس مقالاتی که آن زمان در آمده بود انتظار میرفت دارویی باشد بدون عارضه و بدون وابستگی ولی وقتی آمد همه ما متوجه شدیم که این موارد درست نیستند و این دارو هم عوارض متعدد دارد و هم وابستگی شدید ایجاد میکند به هر حال همانگونه که افسردگی یا اعتیاد را نمیتوان با چند کلمه و از راه دور حل نمود مشکل شما نیز به همین مثابه هست و متاسفانه هیچ راهی جز مراجعه وجود ندارد. درست مثل این است که شما به کسی بگویید آقا من نمره فیزیکم 5 شده ولی به من نگو برو معلم فیزیک بگیر. واضحا انتظار شما به جا نیست و چنین چیزی از راه دور میسر نمی باشد

جناب آقای دکتر سؤاله بنده هم جنبه ی درمانی نداشت صرفا خواستم اطلاعاتی در باب عوارض مصرف سرترالین وزولپیدم به بنده بدهید

این کسب اطلاع از پزشک به نظرم در هیچ کجای دنیا نامتعرف وخلاف اخلاق پزشکی هستش چون پزشک در قامت یک مشاوره به بیمار ظاهرشده واطلاعاتی راجب به این دو دارو به بیمار میدهد که به نظرم کاره بسیار پسندیده ای است در نظام پزشکی ومقوله ی اخلاق پزشکی

من راه درمان رو بله متوجه شدم وقانع هم شدن

ولی راه کسب اطلاعات رو مطلقا قانع کننده نیست برای این حقیر که پزشک صرفا برای اظهار اطلاعاتی درمورد دارو بیمار را زیربار هزینه های سرسام آور پزشکی وبه خصوص روانپزشکی ببرد ودرانتها هیچ نتیجه که حاصل نمیشود بماند بلکه بیمار دچار سرخوردگی نیز می شود...اینکه این حقیر سؤالی میکنم که آیا فلان دارو باعث ریزش مو می شود یاخیر پاسخ حضرتعالی مطلقا به بحث درمان ارتباطی نداره بلکه بیمارو راغب میکنه برای درمان جدی وترک داروی به طور مثال سرترالین که باعث ریزش مویش شده به پزشک مراجعه وبا اطلاعات صحیح از بیماری خود پزشک را در امر درمان یاری کند نه اینکه کسی بدون داشتن اطلاعات صحیح از بیماری خود ودارو های مصرفی وعوارض آن صرفا به پزشک مراجعه کند تا فقط دریک جلسه اطلاعاتی راجب دارو ها به او داده شود...به طور مثال دانشجو از استاد عربی سؤال میکند ترجمه ی فلان جمله را استاد او را ارجاع دهد به اتاق خویش ! درحالی که پاسخ استاد در همان لحظه باعث سرعت پیشرفت دانشجو میشود چون این سؤال اصلا ارتباطی با اتاق یا دفترکاره استاد ندارد وبا پاسخ در کلاس مشکل دانشجو حل می شود...علت این همه اصرار مکرر پزشکان به مراجعه به مطب خویش صرفا به خاطر یک معالجه ی چندثانیه ای آن هم صرفا برای اظهار اطلاعتی راجب به دارو وعوارض آن چیست؟ واقعا معمایی است که فقط هم بنده در پزشکان ایرانی مشاهده کردم

ودر اطبای کشورهای دیگر حتی درمان بیمار از راه دور به راحتی وباتکنولوژی روز هم جاافتاده هم پزشکان تابع این سیستم شده اند

حال این همه اصرار پزشک وفرار از این سیستم ومراجعه به سیستم منسوخ شده ی پزشکی سنتی ودست وپاگیر قبلی برای چیست خود پزشک هستید واشراف به این موضوع دارید.

بنده دانشجو حقوق قضایی دانشگاه اصفهان هستم والحمدالله از موضوع حقوق پزشک ... حقوق بیمار واخلاق پزشکی نه غافل مانده ام ونه بی اطلاع

درباب درمان بنده با فرمایش حضرتعالی موافقم هرچند که مخالفان این سیستم بسیارتد وحتی برای درمان هم از راه دور چاره اندیشیده اند

ولی بنده وارد جزئیات نمیشود واین حق رو تام وتمام به جنابعالی میدهم ولی درباب کسب اطلاعات کوچکترین حق بیمار واقعا پاسخی برای ابهام ذهن خود ندارم

ان شاءالله سلامت وسربلند باشید.

ببینید عزیز من حرف شما کاملا صحیح است و کسب اطلاعات ربطی به درمان ندارد اما به تجربه برخورد کرده ام که کسب اطلاعات گاهی ممکن است بیش از آنکه کمک کننده باشد گمراه کننده باشد به هر حال داروهای اعصاب بعضیهاشان مثل والپروات سدیم ممکن است در ریزش مو موثر باشند اما نه همه به خصوص در مورد سرترالین چندان در مورد این عارضه گزارشی وجود ندارد در مورد زولپیدم هم توضیحاتی عرض شد اگر نکته دیگری هست بنده پاسخوی شما خواهم بود

درود وسلام وخدمت شما استاد گرانقدرم

الحمدالله که تونستم پیام سؤال قبلیم رو به طور کامل به محضر حضرتعالی برسونم واین باعث افتخار این حقیره

جناب آقای دکتر ثابتی نازنین بنده پیرو مصرف سرترالین وقرص زولپیدم که قرص زولپیدم را یک ماهه ترک کردم ولی سرترالین کماکان مصرف میکنم حالا اخیرا میزان حافظه ی بنده به میزان چشم گیری کاهش پیدا کرده لهذا سؤال این است که خواهشمندام پاسخ هر سؤال رو مقابل شماره مرهون بفرمایید

1-قرص سرترالین کاهش حافظه در بر دارد؟

2-از زمان قطع مصرف زولپیدم چه مدت زمانی باید سپری شود تا مواد زولپیدم به طور کامل از بدن دفع شو

3-در رژیغ غذایی بالآن که از هفته بعد امتحانات این حقیر شروع شده برای افزایش محسوب حافظه از چه مواد غذایی استفاده کنم ... از چند مقاله اینترنتی اصرار بر خوردن کنجد وکندور بود همچنین خوردن گوشت سفید را هم شدیدا توصیه کرده بودند...

آقای دکتر بنده قبل از مصرف سرترالین وزولپیدم حافظم بسسسسسسیار تیز بود به طوری که با خوندن یک بار از روی درس ادبیات هم درس رو کامل متوجه شده بودم وم اشعارش رو حفظ میکردم

این یکی دوماه به قدری حافظم کند شده که بعضی وقتا باورکنید مثلا موضوعات ومطالبی که شاید دویا یه بار تکرار کردمو مطالعه کردم روز بعد کاااااملا صفر حتی یه ذره اش هم یادم نمیاد مگراینکه اون متن رو هررررر روز بخونم در حالی که قبلا یه روز میخوندم یک هفته مطالب یادم بود.

تووووو روخدا آقای دکتر عزیزم این سؤالات حقیر رو پاسخ بفرمایید