ا.ع
عنوان :

سنگینی سر تنگی نفس درد فک

متخصص روانپزشکی
نمیتونم تنها جایی برم حالم بد میشه احساس سکته میکنم دو سال درگیرم خسته شدم از این وضعیت

با سلام
به غیر از احساس سکته ، علایم دیگه ای مثل اضطراب ، تپش قلب، لرزش دست ، سرگیجه ، گزگز دست و . . . هم دارید ؟ این علایم در خواب هم ایجاد میشه؟

ازمایش تیرویید و کم خونی دادید ؟

سلام اضطراب فراوان بله وقتی به اوج خودش که پنیک میشه میرسه ثپش قلب گز گز هم پیش میاد ، نه در خواب نه حالت عادی هم خیلی کم فقط وقتی تنها جایی میرم و از خونه فاصله میگیرم
2 سال پیش که شروعش بود همه چیمو چک کردم از قلب تا نوار مغز و آزمایش اما هیچ مشکلی نبود. به تازگی آزمایش ندادم

لطفا کپسول فلوکستین رو قطع کنید
قرص سرترالین 50 میلی گرم ( یا برند خارجی آسنترا ) رو تهیه کنید
4 شب نصف قرص همراه غذا استفاده کنید
سپس شبها یک عدد
قرص پروپرانولول 10 میلی گرم صبحها یک عدد
در صورت کمبود ذخیره آهن قرص فولیکفر استفاده کنید
هنگام حملات پانیک یا در زمان خروج از منزل یک عدد پروپرانولول 10 میلی گرم و نصف قرص الپرازولام نیم میلی گرم استفاده کنید

در صورتی که در حال حاضر شدت حملات پانیک شما خیلی زیاد هست به مدت یک هفته صبح و شب نصف الپرازولام و سپس یک هفته شبها نصف الپرازولام و سپس الپرازولام رو قطع کنید

بعد از 2تا 3 هفته از مصرف داروها مجدد برای تنظیم داروها یا مراجعه حضوری داشته باشید یا مجددا با من ارتباط داشته باشید