ف.ح
عنوان :

دوران بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با عرض سلام وخسته نباشید.خانم بند حدود سه ماه است که باردار هستند ودر این مدت بطور شدیت افت بدنی وضعف جسمی پیدا کردن وهنوزهم حالت استفراغ وتهوح دارند ودر بیشتر حالت هم درد درناحیه معده دارند که قبل از بارداری نداشتن.

اگه استفراع شدید و زیاد دارند باید بررسی بیشتر بشن

نه استفراغ شدید ندارن آیا نیاز به داروهای تقویتی وسرم دارن یانه مچکر میشوم یک کم توضیح بدهید ما یک کم نگرانیم

مطلب تهوع استفراع شدید سایت من را بخوانیو
www.drs-azari.ir

مرسی به سایت شما مراجعه کردم مطالب مفیدی به دستم امد امیدوارم در زندگیتان موفق باشید