م.ا
عنوان :

سرفه کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام پسرم سه سال 8ماهشه یه مدته سرفه میکرد خشک حالا سرفه هاش خلط دار شده برم دکتر 6تا امپول امپی ویل500نوشته روزی دوبار 2/3بزنم براش با یه شربت سفکسیم 100با شربت دیفن هیدرامین بعد ترسیدم از این همه امپول بردمش یه دکتر دیگه گفت این و من عفونی نمیبینم کتوتیفن خارجی نوشت گرفتم گفت 3روز بده اگه خوب نشد بیار من چی کنم برم امپولارو بزنمش برا پسرم؟؟؟

درود.فعلا اقدام پزشک دوم منطقی تره.در صورت عدم بهبود مراجعه داشته باشید