ن.ا
عنوان :

آزمایش 15هفتگی حاملگی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام و خسته نباشید.من 14هفتگی و 5روزگی رفتم آزمایش...Afp روز زده 68.79
و پره اکلامپسی رو زده : افزایش خطر پره اکلامپسی
عکس رو براتون میفرستم.لطفا جواب بدین
خانم دکتر میشه زود جواب بدین

عربالگری دوم ببن 15 تا 18 هفته انجام میشود سونو 18 هفته انومالی اسکن باید توسط فرد بسیار ماهر انجام شود
کلا عربالگری اول دقیقتر است
طبق نطر پزسک مصرف قرص اسپیرین و کلسیم

اگر غربالگری اول را انجام ندادید free cell dna روش دقیقی است

ممنون...این عکس، غربالگری اولم هست..
من طبق تاریخی که دکترم داده بود رفتم ازمایش غربالگری دوم..ینی زود رفتم؟
غربالگری اولم رو 11هفته و 2روز انجام دادم
این آزمایش غربالگری دوم هست که مقادیر Mom هم نوشته...
ممنونم ازتون...