m.A
عنوان :

دیسک کمر

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام.
بنده حدود شش ماه پیش دچار پارگی دیسک کمر(دیسک سینه ای، مهره ی L7 و L8)، و با توجه به استراحت بنده در حدود 4 ماه، هنوز با کمی جسم سنگین بلند کردن یا نشستن متوالی، دچار درد در اطراف دیسک مورد نظر و پاها میشوم، خواستم بپرسم که بنده چه غذاهایی و چه ورزش هایی را میتوانم انجام دهم که در امر بهبودی کمک بکند، با توجه به اینکه بنده ورزشکار و عضو تیم دانشگاه(شهید بهشتی تهران) خود هستم و تمایل بسیاری دارم که به ورزش بدنسازی خود برگردم، البته باید خدمتتان عرض کنم که به دلیل مشکلات مالی قادر به انجام فیزیوتراپی و آب درمانی(استخر) نیستم. خیلی لطف میکنید و بسیار سپاسگذارم.

با سلام احتمالا منظور شماT7 T8بوده است .غذا ربدی نداره و ورزش ها رو از سایت میتونید مشاهده بفرمایید doctoryazdani.ir

با سلام.
متاسفانه در سایت، تمریناتی برای مشخصا دیسک T7 و T8 ندیدم
چون بعضی حرکت ها رو که اجرا میکنم، درد پاها و کمر بنده زیاد میشود.

اگه موقع ورزش درد دارید باید ویزیت بشید

نخست ممنونم بابت پاسختون
و اینکه جناب دکتر، اویل درد را در ناحیه ی کمر، مشخصا روی مهره ها حس نمیکردم ولی الان به شدت اون ناحیه احساس درد و سوزش دارم
و با توجه به موقعیتی که دارم، امکان ویزیت شدت را الان ندارم
(نزدیک به دفاع پایان نامه ارشد خود هستم)
ممنون

پمادی به نام R-gel و کپسول سلبرکس 200 روزی دو بار استفاده نمایید

با سلام مجدد خدمت شما، دکتر عزیز، همانطور که خدمتتون عرض کردم، بنده قبلایک ام آر آی حدودا هشت ماه پیش گرفته بودم و نتیجش پارگی دیسک بین مهره های T7 ,T8 بوده است، با توجه به ام آر آی که دیروز از سه ناحیه گردن، پشت و کمر گرفته ام، نتیجه های زیر را داده است که در پیوست خدمتتون میفرستم، سوال بنده این است که مساله ی درد در دیسک T7,T8 بنده بهبود و درمان شده است آیا و اینکه با توجه به درد شدیدی که دارم، بنظر شما چیکار کنم؟

فقط دیسک خفیف بین مهره کمر دارید با ورزش مناسب درمان میشید

با سلام مجدد خدمت شما جناب دکتر یزدانی، آرزوی قبولی طاعات برای شما
خواستم عرض کنم که با توجه به عکس های ارسالی بنده از MRI، به بنده بفرمایید که مشکل بنده در ستون فقرات چی می باشد و این که من چه نوع کمربندی را استفاده کنم و همچنین اینکه که ورزش هایی را باید انجام بدهم، هرچقدر در سایت های مختلف پیگیر میشم، ورزش هایی به صورت کلی گفته شده.
بنده از این وضعیتم حدودا یکسال هست که میگذرد و بنده دانشجو تهران و در آستانه ی دفاع هستم، و با افسردگی شدید روبرو شده ام و حدودا نه کیلو وزن کم کرده ام.
خیلی ممنون و تشکر