ز.ا
عنوان :

نازایی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
48سالمه چهارماه پریود نشدم بعدبا دارو پریود شدم دوباره میوم داشتم عمل کردم دکتری که شهرستان میرفتم گف دیگه احتمال نداره باردار بشم همسرمم بچه میخواد ومیخوام باردار بشم

شانس خیلی کمه در این سن مگر درمان نازایی کنید

خب درمان میکنیم اینم مدارک چه درمانی لازمه میشه راهنمایی کنید

این عکسها خیلی ریزه و قابل بزرگ کردن نیست البته بهتره به فوق تخصص نازایی بروید

ممنونم