م.ق
عنوان :

عمل لیزیک چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
عرض سلام جناب آقای دکتر زندی بزرگوار

ببخشید من متخصص چشم داخل وبسایت ندیدم بهترین پزشک رو شما تشخیص دادم که سؤالم رو مطرح کنم

واون هم اینکه من شماره هر دوچشمم 3هستش ومیخوام اقدام به عمل لیزیک کنم بنده مدتی در حدود 1سال از قرص خواب زولپیدم مصرف میکردم با دوز بالا هر شب سه عدد با این اوصاف آیا مشکلی در بی هوشی بنده برای عمل چشم پیش نمیاد ویا اصلا این موضوع تاثیری نداره؟ چون ممکنه با میزان دوز کم مواد بیهوشی با سابقه مصرف قرص خواب برای بنده افاقه نکنه آیا نیازی هست که این موضوع رو به متخصص بی هوشی اطلاع ویا مشکلی پیش نمیاد

ان شاءالله زنده باشید سالم وسلامت ومانا باشید

با سلام عمل جراحی لیزیک نیاز به بیهوشی ندارد و در حال حاضر اکثر جراحی های دیگر چشم بدون بیهوشی انجام میشود و استفاده از داروی نامبرده مشکلی ایجاد نمیکند.متشکرم