د.ا
عنوان :

رفلاکس؟

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقتتون بخیر
دخترم سه ماه و دو روزس
یک ماه پیش بردمش متخصص
بخاطر اینکه شیرشو کامل نمیخوره وقتی که خوابه خوبه ولی وقتی بیداره هر نیم ساعت گریه میکنه برا شیرش وقتیم بهش میدی دوتا مک میزنه و بعد با گریه دیگه نمیخوره
باید بخوابونمش بعد شیرش بدم یا اینک راش ببرم و شیرش بدم
خیلی بی تابی میکنه موقع شیر خوردن
موقع خوابم نهایتا به یه ساعت میکشه شیرخوردنش
و توخواب همش نق میزنه
دکترم براش دایمیتیکون قبل شیر
گرایپ میکسچر بعد شیر هر چهار ساعت پونزده قطره
و هیدروکسی زین بعدازظهر ده قطره نسخه کرد
گریه هاش بهترشده ولی شیرخوردنش نه
آب دهنشم حبابی شده و خوابشم بیشتر شده ولی نق زدنشو هنوز داره هم توخواب هم بیداری فقط تو خواب کمتر
بعضی وقتا هم توخواب یهویی یه چیزی میاد به گلوشو و به حالتی که میخواد خفه بشه دست و پا میزنه و قورت میده
بنظر شما باید چیکار کنم برا شیر خوردنش درست بشه دکتر سینه هامم معاینه کرد گفت شیرت خوبه و مشکلی نداری گزگز پاهامم موقع شیردهی گفت از ضعیفیته
و اینکه بعد یک ماه به دادن داروها ادامه بدم
درضمن دخترم با وزن 3600بدنیا اومد
الانم 6800کیلویه
ممنون از اینکه وقتتونو در اختیارم گذاشتین

درود.حتما سونوگرافی از لحاظ ریفلاکس معده کنید وبه اینجانب مراجعه کنید