M.F
عنوان :

نخوردن شیر مادر

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر جان خسته نباشید دختر من 5ماهشه شیر مادرشو اصلا نمیخوره حتی شیر خشک هم نمیخوره به اصطلاح رفلاکس معده میکنه خیلی ناراحت کنندس این موضوع برای من و همسرم خیلی اذیتت میشیم از این بابت ممنون میشم اگر علت رو بهمون بگید و بگیدکه چیکار باید بکنیم تا بتونه شیر مادرشو بخوره سپاسگذارم

درود..بررسی سونوگرافیک بابت ریفلاکس کنیدوضمنا اگر علائم آلرژیک مثل اگزمای وسیع و...نداره تغذیه کمکی رو شروع کنید ومراجعه به اینجانب داشته باشید