م.ق
عنوان :

گریوز

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام.من مدت7 ماه است که به بیماری گریوز مبتلا شدم.5ماهه که تشخیص داده شده و متی مازول میخورم. حدود 2 ماهه که تیرویدم تحت کنترل هستش و به علت گرهی بودن باید عمل جراحی انجام بدم. سوالم اینه که احتمال اینکه چشمم به خودی خودش خوب بشه و نیاز به جراحی نداشته باشه چند درصده؟ چشم سالمم حدود 19 و چشم گرفتارم 21.5 هستش. خوشبختانه دوبینی و بقیه مشکلات ناشی از گریوز رو هم ندارم فقط مشکلم سایز چشمم هستش.

با تشکر از شما

با سلام قدم اول در درمان بیماری شما وکم شدن درگیری چشم کنترل و درمان پرکاری تیرویید است که روش درست را همکاران متخصص داخلی و جراح تجویز میکنند و در صورت نیاز به جراحی بهتر است این کار انجام شود. متشکرم