ن.ا
عنوان :

برص

متخصص پوست، مو و زیبایی
خانم 30ساله از 18سالگی چند لکه سفید در بدنم به وجود امدو همانطور ماندوگسترش نیافت .دردوران شیر دهی هستم میخواستم بدونم برای لک صورتم میشه از میکرودرم استفاده کرد؟؟وبرای ازبین بردن موی زاید لیزر کنم؟
درشهر من هیچ دکتر پوستی نیست ومیکرودرم رو پزشک عمومی انجام میده
باسلام خدمت شما
عکس لک صورت و نقاط سفید

بله اینا ویتیلیگو هست
میتونی لیزر و میکرو بکنی با درجه پایین

از پاسخ دهی شما دکتر عزیز بسیار سپاسگزارم.
آیا الان که در شیر دهی هستم میتونم از اسکراب لایه بردار با عصاره کرن بری پایوت-PAYOT Exfoliating scrub with cranberry

این کرم استفاده کنم؟
داروی پیشنهادی شما برای رفع ویتیلبگو چی هست؟؟
بازم از وقتی که میزارین ممنونم

بله این رو هم میتوتی بزنی
درمان ویتیلیگو مفصله دخترم
بزار لگر بهتر نشد و بچه رو از شیر گرفتی داروهای قویتر میشه تجویز کرد

باتشکر از راهنماییتون