ه.ق
عنوان :

دندان ،لثه

دندانپزشک
سلام من فک پایینم سمت راستم یکی از دندونامو قبلا عصب کشی کردم روکش نکردم الان خیلیش ریخته و شکسته همون محل تقریبا سه چهارماه هست یه چیزی عین اندازه گردو فکر کنم کوچیک سفت برامده شده رو لثم اصلا درد ندارم خونم از لثم نمیاد گاهی حس میکنم کوچیک و بزرگ میشه این چیه؟

سلام،چیز مهمی نیست التهاب لثه ست که به دلیل شکستگی تاج و گیر غذایی ایجاد شده ، با ترمیم تاج دندان و بازگشت به وضعیت نرمال فیزیولوژیک ، برطرف خواهد شد.