ش.ا
عنوان :

تاری چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام خسته نباشید چشم سمت راست من حدود 4 ماهی هست یکم تار میشه مخصوصا وقتی محیط تاریکه.یکمی هم حس میکنم پلکم افتاده شده و هرزگاهی یه حس بیحسی دارم سمت راست صورتم.ام آر آی گرفتم نشون دکتر مغز و اعصاب دادم مشکل مغزی نداشتم.چشم پزشکم رفتم گفت عصبای چشمم مشکلی نداره.ولی چشمم هنوز تاره.چیکار کنم به نظرتون؟ممکنه از خشکی چشم باشه؟چون خارشم دارم هرزگاهی

سلام
اگر عیب انکساری در چشم ندارید یعنی عینکی نیستید و معاینه شبکیه و عَصّب چشم نرمال است چیز با اهمیتی نیست و گاهی تغییرات فشار خون و قند خون و مشکلات استرسی نیز میتواند اینحالت را إیجاد کند
خشکی چشم هم میتونه اختلال دید إیجاد کند

ممنون دکتر