س.ف
عنوان :

ریفلاکس نوزادی

متخصص بیماری های کودکان
سلام.کودک من هفت ماه و نیمه است.از36روزگی تشخیص ریفلاکس داده شد و دکترش داروی امپرازول تجویز کردند.الان حدود5ماه است ک مصرف میکنه.شیر خودمو میخوره من رژیم شدید لبنیات گرفتم وبه کودکم هم نمیدم.میخاستم بدونم آیا روغن حیوانی هم برای کودکم مضرهست؟و لبنیات گوسفندی یا لبنیات شتر هم ممنوع هست یا فقط لبنیات گاوی منع مصرف داره هم برای خودم هم برای پسرم؟
همچنین مصرف 50 گرانول امپرازول20(مرازول) هر12 ساعت ک دکتر کیانی فر تجویز کردند،عوارض زیادی برای کودکم ایجاد نمیکنه؟اممنون
وزن تولدش3کیلو450
و وزن الانش10کیلو هست

درود.علت خاصی برای محدودیت تغذیه ای شما بوده؟میزان امپرازول درسته.روغن حیوانی منعی نداره.احتمال حساسیت با لبنیات گوسفندی هست که کمتره.از اون بهتر شیر بزه