ر.ح
عنوان :

مقیاس سنجی

متخصص بیماری های کودکان
سلام و وقت بخیر خدمت شما
میخواستم مقیاس سی سی رو بر حسب قطره بدانم برای دارو دادن ب نوزادم
سپاسگذارم

درود.تمام قطره چکانها عدد یکmlرو روی خودشون دارند که همون یک سی سی هست.بسته به اینکه پزشک دارو رو به قطره ویا به سی سی دستور بده همون رو اقدام کنید.در قطره چکانها یک سی سی بین20تا25قطره هست.

آخه دکتر براشون زینک تجویز کرده گفته نیم سی سی و خیلی تاکید کرده ک حتما نیم سی سی داده بشه ب نوزاد ن بیشتر برای همان یکم شک داشتم ک الان باید چند قطره بدم

میشه نصف یک سی سی.که روی اکثر قطره چکانها درج شده

سلام آقای دکتر برای بچه ی زیر 3 ماه مصرف قطره استامینیفن اشکالی داره؟

سپاسگذارم از شما
سلام آقای دکتر ببخشید گوش دختر 7 ماه ام رو سوراخ کردیم و بعد ی مدت دیدم حساسیت داره گوشواره رو دیروز در آوردم نباید در میاوردم!و اینکه چی بزنم رو گوشش
پشت گوشش جایی ک گوشواره با پوست تماس داشته ریخته بود بیرون ک الان بهتره ولی میگفتن نباید گوشواره رو در اورد و باید رفت دکتر چون سابقه ی حساسیت های اینچنینی بود تو خونواده من فقط گوشواره رو در آوردم

سپاسگذارم