ن.ع
عنوان :

کیست اندومتریوز،و چسبندگی و بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام حدود9ماه پیش عمل کیست اندومترویوز داشتم ک چسبندگی هم همراهش بود دکتر گفتن باید زود باردار بشم اقدام کردم اما نتیجه ای نگرفتم و بعد دکتر گفتن زیر ی سال سخت میشه باردار شد لازمه ک بگم فولیکول عالی سایز رحم خوبه و کاملا سالمم و همسرم هم مشکلی ندارن الان میخواستم بدونم علت اینکه باردار نمیشم چیه

اندومتریوز که معمولا با درمانهای پیشرفته مثل ای وی اف توصیه میشود