ف.ب
عنوان :

خونریری شدید

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من47سالمه و مجرد پربودم این دفعه طولانی و روز دهم خیلی شدید و لخته های بزرگ ک بیحال و اورژانس رفتم دکتر ماما کشیک برام مفنامیک اسید ترنسید250 نوشت همراه با قرص برندوکر40 روزی یکی تو اینترنت خوندم این قرص واسه سرطان رحم و سینه البته من فیبروم دارم ک پارسال شهریور سونو کردم بزرگترین 50 mmبود با خوردن این قرصها در همون ابتدا خونریزی قطع شد میخواستم بدون برندوکر چه کاربردی تو بیماری من داره ایا معادل ال دی عمل میکنه 20 روز تموم بشه پریود شروع میشه.ممنون
سلام خانم دکتر پریود من الان روز 14 انگار دوباره از اول شروع شده اولش لک قهوه ای و بعد لخته خون خیلی ایترس بمن وارد کرد که الان شروه بشه هفته سوم پریودی میشه و دیگه رمقی ندارم هم روحی و جسمی البته 47 سالمه و فیلروم 50mmاخرین سونو نشون داد 9 ماه پیش چکار کنم لطفا گمکم کنید واقعا عذاب میکشم دکتر مژستروال استات نوشته ولی باز پریود هست دیگه نمیدونم چکار کنم من شمال هستم

ازمایش خون و هورمون بدهید ...در سونو ضخامت اندومتر چقدر بوده؟

سلام ضخامت اندومتر6 میلیمتر البته با حجم خوتریزی حس میکردم رحم متورم شده بعد دکتر دیفرلین برام نوشت ولی شدت خونریزی زیاد بود ال دی گفت بخورم ایا تاثیر دیفرلین خنثی نمیشه و اینکه ال دی استروژن داره روی فیبوم