ز.ع
عنوان :

شرط استخدام

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام.وقت بخیر.من عینک استفاده میکنم و می خواهم آزمون استخدامی شرکت کنم.شرط زیر براش گذاشته شده:
Zahra Alimardani:
نداشتن دید کمتر از 10/10 در یک چشم پس از اصلاح با عینک،و نداشتن دید کمتر از 10+16/10 در دو چشم پس از اصلاح با عینک.
با عینک به دید کامل که 10/10 رسیدم اما می خواهم بدونم شماره چشم تا چند میتونه شرط دوم را بر آورده کند؟
ممنون.
نداشتن دید کمتر از 10 16/10 در دو چشم پس از اصلاح با عینک.

سلام
یعنی باید دو چشم با یا بدون عینک مجموع دید شانزده دهم شود
یعنی اگر یک چشم دید کامل ده دهم داشته باشید دید چشم دیگر باید شش دهم باشد
یا دو چشم حداقل هشت دهم دید داشته باشند
متشکرم