ن.ت
عنوان :

بارداری

متخصص داخلی
با سلام خدمت دکتر محترم
خانومی 34 ساله هستم 11ساله ازدواج کردم و ی پسر 9 ساله دارم برای بارداری دوم 2 سالی هست اقدام کردم بعداز داروهایی مثل کلومیفن.این دوره لتروزول کلومیفن استروژن و گلوکوفاژ بهم دادن که تمام نگرانی من بابت همین متفورمین هست بدلیل این که پدرم و خانواده ی پدری ام سابقه دیابت دارن و پدرم درحال حاظر انسواین مصرف میکند همینطور عموهام .حال سوال من از حضور محترم شما این است که باتوجه به سابقه دیابت آیا با نصرف دو یا سه دوره متفورمین بدن من وابستگی به دارو میدهد و بعداز قطع دارو قندم بالا میرود و من باید همیشه از این دارو استفاده کنم؟درواقع سیستم بدن من به این قرص عادت میکند؟در صورت بارداری آیا در طول دوران 9 ماهه بارداری و بعداز آن بازهم باید به مصرف آن ادامه بدهم
چون در بعضی از تاپیکها خوندم که کسانی که قبل از بارداری این دارو را مصرف کرده اند در طول بارداری هم باید ادامه بدهند
ممنون میشم اگر پاسخ من را بدهید خیلی نگرانم

سلام.مت فورمین وابستگی ایجاد نمیکنه.اما اگر در فردی که استعداد بروز دیابت رو داره، تحت شرایط خاصی مصرف بشه، دیابت رو به تاخیر میندازه و عالی هست.مصرف مت فورمین در دوره ی بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه اما اینکه مفید هم خواهد بود یا خیر باید از متخصص زنان سوال بفرمایید.

ممنون دکتر عزیز
باسلام ببخشید من روز 23 سیکلم هستم فکر میکردم دیگه نیاز نیست گلایس وانم رو مصرف کنم(دکترم از روز 3 سیکل بین ناهار گفتن گلیس وان بخورم اما نگفتن تا کی ادامه بدم) تقریبا یه هفته است نخوردم میترسم با قطع خودسرانه مقاومت به انسولین بدم اگر میشه راهنماییم کنید از طرفی چون گفتم شاید باردار بشم ادامه دادنش ضرر نداره؟و این که الان یه هفته نخوردم مقاومت نمیده؟
نگران این هستم که ندانسته یه هفته نخوردم و الان میترسم که مقاومت بده بدنم حالا یا به انسولین یا به دارو