ا.پ
عنوان :

روانشناس

متخصص روانپزشکی
با سلام. وقت بخیر
شرمنده مزاحم میشم. بچه بوشهر هستم
33سال سن دارم. دوبار ازدواج کردم. خانم اولم فوت کردن و بعد از 6سال مجردی باز ازدواج کردم ک الان 3تا پسر دارم با بچهای خانم اولم. من حدود 10سال پیش دچار استرس اظطراب شدم ک مشکل معده هم بهش اضاف شد. من چون تو قفسه سینم تیر میکشید ب دکترای قلب زیادی رفتم ک همشون گفتن مشکل نداری بعد از چند سال درگیری با این مریضی گفتم میخوام آنژو بشم ک رفتم انجام دادم و هیچ مشکلی نداشتم بعداز این دیگه استرسم رفت و کمتر شد زیر نظر دکتر اعصاب شیراز هم هستم سید مسعود موسوی و تا بعداز این همه سال مشکل نداشتم تا چند هفته پیش مشکل ای اف یا همون فیبریلاسیون دهلیزی شدم آریتمی شدم و رفتم بیمارستان ک دوروز سی سی یو بستری بودم ک بهتر شدم و رفتم دکتر فوق تخصص قلب شیراز دکتر معتمدی ک تست ورزش و نوار قلب و اکو انجام داد مشکل نداشتم ولی از اون روز تا حالا خیلی استرس دارم یا بقول خودتون حمله هراس دارم و دکتر اعصاب هم این دارو ها رو برام نوشته. فلوکستین..کلریدیا پوکساید. بوسپیران و آلپروزولام ک بعضی وقتها میخورم ک استرسم زیاد میشه.
دکتر قلب هم آمیودارون. آسپرین. و اتوراواستاتین و ویتامین د نوشته برام. ولی خیلی استرسم زباد شده سرکار همش گیجم و تو فکر ک ن دوباره مشکل برام پیش بیاد. بخدا خانوادم هم خسته کردم فقط تو را خدا راهنماییم کنید چکار کنم ک اینجوری نشم از این استرس رها بشم. دیگه با همکارام بگو بخند ندارم همش تو استرس و اضطراب هستم. تو را خدا کمکم کنید... البته این آریتم ک شدم وزنم زیاد شده چربی کبد و خون هم دارم ال دی ال هم چربیش بالاست... فقط بهم بگید چکارهای انجام بدم ک این کلا از ذهنم بره بیرون مثل قبل بشم. دیروز استرس گرفتم رفتم بیمارستان نوار قلب گرفت ک گفت هیچ مشکلی نداری و دارم رژیم سخت هم میگیرم شاید در روز چهارتا لقمه نون نمیخورم

سلام
دارو ها رو با چه دوزی مصرف میکنید؟
ایا منظم مصرف میکنید؟

سلام .بوسپیران. ظهر یکی شب یکی. فلوکستین فقط ظهر.کلریدیا پوکساید هم شبها یکی.. آلپروزولام هم موقع استرس...آمیودارون هم روزی نصف. آسپرین هم روزی یکی. ولی سر ساعت مصرف میکنم