م.ن
عنوان :

افسردگی

متخصص روانپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من یک خواهر کوچکتر دارم که 22 سال داره و مجرد هست که احساس میکنم افسردگی داره و خیلی توی خودشه.دوست نداره زیاد از اتاقش بیرون بیاد یا توی اجتماع باشه با این سن هنوز دوست صمیمی نداره استرس داره و با استرس و سریع صحبت میکنه.بی محبت هست و هرچقدر بهش محبت میکنیم با بی تفاوتی جواب میده و براش چیزی مهم نیست.موقعیکه دستشویی میره لباسش رو عوض میکنه و دستش رو یکبار داخل و یکبار بیرون دستشویی میشوره.مدام گرسنه هست و سردرد داره. و سندرم پای بیقرار داره و دائم پاش رو میلرزونه. جدیدا مادرم متوجه شده که گاهی چشماش یه گوشه خیره میشه و زیر لب زمزمه میکنه حدود دوماهی هست.متاسفانه راضی نمیشه بریم حضوری معاینه بشه و یا با مشاوری صحبت کنه میخواستم بپرسم مشکلش چیه؟ چیکار باید کرد؟

نه اصلا در خصوص خودکشی یا آسیب زدن صحبت نکرده و اتفاقا خیلی دل نازکه و دلش برای همه چی میسوزه
نه بدبینی نداره و افکار منفی هم نداره.فقط انگار داره جایی رو نگاه میکنه و لباشو بهم میزنه و وقتی متوجه میشه دارم نگاش میکنم سریع خودشو جمع و جور میکنه.یا مثلا وقتی داریم فیلم باهم میبینم بارها دیدم که سرشو از سمت تلویزیون کج میکنه و یجا دیگه رو نگاه میکنه ولی به حرفای فیلم عکس العمل نشون میده یعنی گوشش به تلویزیون هست فقط چشمش جای دیگس انگار میره توی رویا یا داره خیال بافی میکنه بعد لبخند هم میزنه
از بچگی هم خیلی به مادرم وابسته بود و همیشه بهش میچسبید و حتی تولد و بقیه مراسما رو از مادرم میخواست که باهاش بیاد.خجالتی و کم رو و کم صحبت هست
البته این وسواس شستن رو مادرم بهش منتقل کرده چون ایشون هم وسواس داره و ازش میخواست که دستش رو بشوره و هی تکرار میکرد و ازش میپرسید لباست خیس نشد؟؟ مراقبی؟
رفتارش با بقیه جوریه که انگار خودش رو دست بالا میگیره.انگار آدم های اطرافش براش مهم نیستن ولی در ارتباط با اونا استرس داره موقع حرف زدن و گاهی شده توی خیابون به قدری توی خودش بود که من از کنارش رد شدم اصلا منو ندید
هرکاری هم انجام میده نصفه ول میکنه.مثلا کلاس زبان رفت ول کرد.باشگاه همینطور کلاس گیتار همینطور.توی ماشین هم هست فقط آهنگ گوش میکنه و یک کلمه هم صحبت نمیکنه وحتی اگه باهاش صحبت کنی نمیشنوه و باید اسمش رو صدا کنیم تا بفهمه داریم باهاش حرف میزنیم
مادرم هم خیلی باهاش صحبت میکنه که چرا اینطوری میکنه و انقدر ساکته و مشکلش چیه؟ و خیلی نصیحتش میکنه که رفتارشو درست کنه ولی فقط دو روز بعد صحبت های مادرم خوش برخورده و دوباره بعد دو روز رفتارش مثل سابق میشه
نه اصلا پرخاشگری زیادی نداره ولی خب بهش ایراد بگیریم عصبی میشه که به نظرم عصبانیتش طبیعی هست ولی شدید نیست که بخواد چیزی بشکنه یا خودش رو بزنه یا آسیب بزنه.اصلا اینطور نیست.

پس افسردیگه؟
دوشخصیتی نیست یعنی؟ روانشناس باید ببرمش یا روانپزشک؟

ببخشید نفرمودین چی بهش بگم که راضی بشه بیاد؟ بگم که دیدم این حالاتش رو؟
با دارو خوب میشه؟

بعنوان سوال اخر.فلوکستین باعث چاقی میشه؟؟ چیکار باید کرد جهت جلوگیری از چاقی ناشی از مصرف این دارو.
🙏
قرص فلوکستین 10روزی یدونه میخوره صبح ها. میخواد قطع کنه.ممکنه بفرمایید طریق صحیح قطع کردنش رو؟ الان که فعلا راضی نمیشه ببرمش دکتر لطفا راهنمایی بفرمایید

🙏