ف.م
عنوان :

اختلال دوقطبی

متخصص روانپزشکی
سلام .از سال 91 دچار بیماری اختلال دو قطبی شیدایی هستم .پزشک م دکتر حقیقی .متخصص محمد حسین حسینی .و چند متخصص دیگ که همه یه نوع دارو تجویز کردن .استان همدان .داروهام .والپروات سدیم که گفتن دپاکین بهتره .کلونازپام .ریسپریدون .بیپریدون .پروپرانول .به تازگی دچار حالت تهوع میشم موقع خوردن داروها .شنیدم داروی این بیماری لیتیوم و کاربامازپین هست .سوالم اینه .خودم میتونم داروهام و عوض کنم .چون دو عدد قرص بهتر از 5 عدد هست یا باید تحت نظر دکتر باشم .لازم به یاد اوری ه از دکتر حقیقی و حسینی ناراضی هستم .چون طی این همه سال نه داروهام کم شده .نه تشخیص میدن بیماری و .با تشکر

لطفا در مورد علایمتون توضیح بدین و بفرمایید تا بحال سابقه بستری داشتید یا خیر؟

سلام .اقای دکتر خسته نباشین .من 44 ساله هستم .در حالتهام اعوذ بالله از درون به من الهام میشه که من امام زمان هستم و حالت بعدیش من شیطان هستم که هر دو حالت خیلی بده
ری نشدم
بستری نشدم تا حالا
🙏

در خانواده سابقه بیماری مشابه هست یا خیر؟خودتان سابقه ای از بیماریهای جسمی مثل بیماری قلبی,کبدی,تیرویید و یا غیره داشتید؟

برای انتخاب مناسب دارو پاسخ به این سوالات لازمه

از سال 91 تا به الان چند دوره از این علایم رو که گفتین تجربه کردین؟غیر از داروهایی که اسم بردین داروهای دیگه ای هم مصرف کردین؟

این داروها در کنترل علایمتون چقدر موثر بوده؟

پدرم فوت کرده .شیزوفرنی داشتن .خواهرم دو سال بعد از من از نوع بیماری من گرفته .من و خواهرم هر دو کتاب مطالعه کردیم و باعث شد که این بیماری پیش بیاد
همه مورد سلامت هستم
احساس میکنم کبدم چرب شده .مطمین نیستم .از مصرف زیاد دارو هست
🙏

داروهایی که اسم بردین چه تاثیری در علایمتون داشته؟

دیگ دچار اون حالات بد نمیشم .رنگ پریدگی .لرزش شدید .رعشه .ضربان قلب بالا .ولی اگه یه شب نخورم مخصوصا دپاکین و دچار حمله میشم
کلونازپام باعث شده من تا ساعت 11 ظهر بخوابم .زندگیم دیگ معمولی نیست .تقریبا ناامید و مایوس شدم
گاهی اوقات به خودکشی فکر میکردم ولی به خاطر دو فرزندم منصرف شدم
دخترم 24 ساله . وپسرم 23 ساله هستن

دچار لرزش و طپش قلب با داروها شدید؟

دوز مصرفی داروهاتون رو بفرمایین

قبلا سابقه ای از اقدام به خودکشی داشتین؟

نصف دپاکین .بیپریدون 2 .پرانول 20 .ریسپریدون یک کلونازپام 1
ال .دی هم مصرف میکنم

کیست تخمدان دارین؟ال دی رو تحت نظر پزشک مصرف میکنین؟

لرزش و طپش قلب با داروها ایجاد شده یا با داروها کنترل شده؟

عذر خواهی میکنم .پریود نشدم 8 ماه .دکتر برام پیشنهاد داد دکتر زنان حالا مرتب شده

اگر کیست تخمدان دارین دپاکین براتون مناسب نیست و اگر پریود نامنظم هست رسپریدون مناسب نیست

بله الان منظم شده

باتوجه به توضیحاتتون من پیشنهاد میکنم که یک آزمایش چکاپ کامل خون از نظر بررسی مسایل داخلی بدین و به نظرم داروی لیتیم برای کنترل بیماریتون مناسبتر هست البته حتما باید تحت نظر پزشک شروع بشه

حالا چه کنم ؟.من منظور م بود که این داروها و قطع کنم و داروی جدید جاگزین بشه .
هم کیست تخمدان دارم و هم پریود نامنظم .مجبورم ال دی بخورم
ابعاد و اندازه کیست و فراموش کردم

این داروها یک دفعه نباید قطع بشه

داروهای شب رو شبها زودتر مصرف کنین که در طول روز خواب آلود نباشین

اگر امکان مراجعه به تهران رو دارین من درخدمتم

بله متوجه ام .پزشک معالج باید از اول تجویز نمیکرد .به نظر شما دوباره تحت نظر ایشان باشم ؟
ایا همون طور که شنیدم داروی لیتیوم به تنهایی درمان میکنه من و ؟
🙏

داروی لیتیم همراه با داروهای دیگه علایم رو کنترل میکنه

🙏

نظرم این هست که با مراجعه به همکاران بنده داروهاتون تنظیم بشه