B.S
عنوان :

Extreme Anxiety

متخصص روانپزشکی
سلام دکتر جان , یه عارضه ای دارم استرس بدنم در تمام طول روز بالاست و گاهی حتی بیشتر . مشکل کمر درد دارم , اشتهام کم شده , مشکل بلع پیدا کردم ,لرزش ناخوداگاه اندام. با وجودیکه بنده ورزش میکنم این مشکل چندسالی میشه که گریبان گیر شده و لطمه بزرگی به زندگی شخصیم وارد آورده و کمااینکه رو به افزایش است. به یک روانشناس مراجعه نمودم و چیزی بیشتر از دانش خودم به اینجانب ارائه ننمودند که موثر واقع گردد .

سلام اضطراب دارید.چون با ورزش ومشاوره بهتر نشده بهتره به روانپزشک مراجعه ودارو بخورید