ب.ی
عنوان :

ازصداوسیما زنگ زدم خدمتتون عطا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام و عرض ادب
دیروز زنگ زدم خدمتتون انتصاری هستم در اثراسترس و بیماری عزیزترین عزیزم وکم تحرکی و افسردگی و میلیت نخاع کمری البته 5 نفر دکتر مغزو اعصاب گفتندالتهاب و میلت نخاع کمری نمتواند فلکشن کانترکشن کند
امیدوارم به اذن الله توسط درمان حضرتعالی بهبود پیدا کنم تا آخر عمرم دراین کره خاکی مدیون و دعاگوتان هستم
بیصبرانه منتظر دستورحضرتعالی میمانم
*****091286

با سلام با فیزیوتراپ هماهنگ میکنم برای معاینه دقیق تر خدمت برسند