س.ص
عنوان :

شکستگی مهره کمر

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام جناب دکتر. من ورزشکارم. مدتیه کمرم درد میکرد اعتنایی نمیکردم تا اینکه چند روز پیش رفتم دکتر و با دیدن عکس رادیولوژی گفت دوتا از مهره هام شکسته و گفت مال چندین ماه قبله. مقداری دارو مسکن و ضد التهاب و شل کننده عضلات داد و گفت سه هفته استفاده کن اگر خوب نشد برو پیش جراح مغز و اعصاب. سوال من این است ایا چون شکستی کهنه شده بازم هم صد درصد درمان میشود و من باز هم میتونم ورزش کنم؟ و اینکه چقدر طول میکشه خوب شود؟
اگر امکان دارد اطلاعاتی درباره سبک زندگی فیکس کردن کمر و یا اب درمانی بدهید تا هر چه زود تر خوب شوم. تورو خدا بگین که چند ماه دیگه میتونم تمرینمو شروع کنم

با سلام، قطعا علایم قابل کنترل است، ابتدا باید التهاب کنترل شود و بعد با آبدرمانی عضلات نگهدارنده مفاصل تقویت شود، اما در مورد طول دوره درمان و دوره آبدرمانی باید بر اساس آبدرمانی تصمیمگیری شود.