ع.ک
عنوان :

تعریق شدید

متخصص داخلی
با سلام بنده 27 سال سن دارم و نزدیک سه سال به شیره اعتیاد داشتم بار اول ترک کردم ولی دوباره بعد چند ماه شروع کردم و مجدد ترک کردم و الان دو ماه است پاکم ولی بعد بار دوم بدنم خود به خود شروع به تعریق شدید کرد هم شب و روز حتی هوای سرد و در همه نقاط بدن خیلی هم شدید به پزشک داخلی مراجعه کردم و ازمایش و سونو دادم آزمایش هیچی نشان نداد جز کمی بالا بودن انزیم کبد سونو هم چیزی نبود جز کبد چرب و کمی زردی کبد نه قند دارم نه مشکل تیروئید نه اظطراب من بار اول ترک این مشکل را نداشتم قبل شروع مصرف هم اصل عرق نمیکردم ولی الان امانمو بریده دارم دیوانه میشم خجالت میکشم برم بیرون دکتر جان من حدود دو هفته پیش وسوسه شدم و کمی مشروب الکلی خوردم پس از مصرف حدود سه ساعت بدنم اصلا عرق نکرد ولی بعد سه ساعت دوباره شروع شد لطفا مرا راهنمایی کنید

سلام هموطن محترم در صورت نرمالبودن معاینات، فشار خون و آزمایشات شما احتمالا دچار عوارض و علایم ترک هستید. میتونین از قرص کلونیدین هر 8 ساعت نصف قرص در صورت عدم افت فشارخون و سرگیجه بهره بگیرید و با همکاران روانپزشک برای ادامه درمانهای مقتضی مشورت بگیرید.