ز.ح
عنوان :

بالابودن چربی

متخصص داخلی
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شماببخشیدشوهرم چندباراست که خون دماغ میشودوسابقه چربی خون دارد میخواستم لطف کنید یه نگاه به آزمایشش بکنید

سلام در حال حاضر همسر شما چربی خون خیلی بالایی ندارد یعنی چربی بدیشان یا همان ال دی ال بالا نیست فقط کمی تری گلیسیرید ایشان بالا است که می توان با رژیم غذایی آن را کنترل نمود چربی خون بالا باعث خون دماغ می گردد در این آزمایشات نکته منفی که باعث خونریزی گردد وجود ندارد فقط کمی کم خونی برای ایشان نشان داده شده توصیه میگردد آزمایشات زیر انجام گردد

گاهی مشکلات بینی مثل خشکی بینی باعث خون ریزی ازبینی میشه
پمادویتامین آچشمی هم برای خشکی بینی استفاده بشه