ص.ن
عنوان :

درد قفسه ی سینه سمت راست

متخصص داخلی
سلام خسته نباشین.ببخشید مادرم الان حدود یک ماه است قفسه ی سینه اش سمت راست و پشت کتفش درد میکنه و نوار قلب هم داده گفتن طپش قلب داری ..نظر شما چیه ؟ممنونم

سلام، اصولا دردقفسه سینه علل متعددی داره که از علل گوارشی گرفته تا قلبی.دردهای قلبی حالت on و off دارن یعنی یه 5تا 10 دقیقه طول میکشن و بعد خوب میشن.همراه با حالت تهوع و تعریق سرد هستن.با جابه جایی و تنفس شدتشون تغییر نمیکنه.

به دنبال فعالیت فیزیکی تشدید پیدا می کنن.

ممنونم دکتر

خواهش.باز اگر علایم قلبی دارن میتونن تست ورزش و اکو انجام بدن.

بله فردا قرار اکو انجام بده
سلام آقای دکتر.مادرم امروز اکو انجام داد و دکتر گف نرمال واینکه ناراحتی قلبی ارثی تو خانوادمون.. بنظر شما الان مشکلشون چی میتونه باشه و باید به چه دکتری مراجعه کنه چون گفتن اکو و نوار قلب نرمال ولی قفسه ی سینه سمت راست و کتفش درد میکنه.

به نظرم اگر نوار قلب و اکو نرمال هست،دیگر جای نگرانی نیست

به نظرتون چه دکتری باید بره برای درد سمت راست اندازه ی یک نقطه قفسه ی سینه و همینطور پشت کتف درد داره،فعلا هیچی دارویی مصرف نکرده بجز قرص تیروئید
ممنون دکتر