ب.ا
عنوان :

گرفتگی دستها وگلو وگردن وپاها

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
چندماهی میشه که وقتی ازچیزی ناراحت یاعصبی میشم گلوم بشدت حالت سنگینی وگرفتگی پیدا می کنه ونمی تونم خوب غذارو ببلعم ودستهام وپاهام گرفتگی رگ پیدا کردن ودست چپم انگار ازشدت درد داره خشک میشه وانگشتهای دستها وپاهام سنگین شدن ودرد می کنن علت چیست ؟

با سلام، گرفتگی گلو همان حالت بغض است و گرفتگی عضلات همان کرامپ عصبی است و با کنترل علایم عصبی و اضطرابی قابل حل است.