ن.ا
عنوان :

اقدام برای بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام.32 ساله هستم و سه سال پیش اولین زایمانم رو داشتم.امسال تصمیم به بارداری مجدد گرفتم با توجه به منظم بودن پریود و خوب بودن جواب ازمایشات پیش از بارداری, اقدام به بارداری کرده ام.این ماه برای دومین بار اقدام کرده ام با توجه به اینکه دوره ی پریود من همیشه منظم و 28 روزه بوده باید 29 شهریور پریود میشدم اما تا امروز یک مهر هیچ خبری از پریود نیس.بیبیچک هم گذاشتم منفی بود.من سابقه تاخیر در پریود ندارم.الان بلاتکلیفم نمیدونم چیکار کنم.نمیدونم مراجعه به پزشک کنم یا هنوز زوده.تصمیم بر این بود اگر این ماه باردار نشدم برای گرفتن داروهای کمک باروری به پزشک مراجعه کنم چون نمیخوام بارداریم بیشتر از این به تاخیر بیوفته.لازمه بگم که این ماه برای اولین بار در عمر از روز 5 پریود تا روز 17 پریود روزانه دو لیوان جوشانده رازیانه و دارچین و زنجبیل مصرف میکردم.ایا ممکنه مصرف انها باعث تاخیر در پریود شده باشد؟با سپاس

اگر بیش از 10 روز تاخیر داشتین تست خون بارداری بدهید...در مورد اثر داروهای گیاهی نمیدانم