س.م
عنوان :

عینک زدن

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام دکتر خسته نباشید ، من به دکتر چشم پزشک مراجعه کردم و تشخیصشون آسیگماتی و ضعیفی هر دو چشمم به اندازه ی 0.75 و نزدیک بین بود ، حال سوالم این است که من با توجه به ضعیفی چشمم ، چه مواقعی باید از عینک استفاده کنم و عدم استفاده ی مداوم از عینک چشم منو ضعیف تر خواهد کرد یا باعث میشه چشمم به اصطلاح تنبل نشود ؟

سلام
شما هر موقع که میخواهید خوب ببینید از عینک استفاده کنید!!!
معمولا این مقدار شماره بر روی پیشرفت و یا تنبلی چشم مؤثر نیست
متشکرم

ممنونم از پاسختون