F.J
عنوان :

مشکل شنوایی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام، دکتر بنده در5سالگی به بعد دچار ناشنوایی کامل از گوش چپ شدم که خب خانواده ام و خودم نمیدانستیم که ناشنوا شدم دکتر هم گفت گوش درد طبیعیست و چندوقتی است که افت فشار شدید به همراه سرگیجه شدید مثل چرخش تند چرخ و فلک دارم و گوش راستم که میشنیده دچار گرفتگی میشه و کاملا نمیشنوم و هربار هم میرم درمانگاه میگن که افت فشاره و یه سرم میزنن و ماه بعد دوباره همین اتفاق می افته لطفا راهنمایی ام کنید ایا کاملا ناشنوا میشم؟ دکتر بنده پول ویزیت دکتر متخصص را ندارم به همین دلیل تابحال نتونستم به پزشک متخصص مراجعه کنم لطف میکنید جوابم را بدید راهنمایی ام کنید، متشکر.

سلام احتمالا به بیماری منییر مبتلا هستید تست سنجش گوش بگیرید. اطلاعات کاملرو توی اینترنت بگیرید احتمال ضعف شنوایی توریجی وجود داره باید پی گیرش باشید چون یه گوش بیشتر ندارید

سلام ، تشکر.
دکتر ببخشید من یک خال گوشتی هم دقیقا روبروی گوش راستم هست میخواستم بدونم ممکنه تومور باشه ؟ بیماری منییر فقط با جراحی قابل درمان؟ شنوایی ازدست رفته گوش چپم فقط با سمعک برمیگرده؟ (الان22 سالم هست)

خال اگ بزرگ بشه ویا رنگ سیاه داشته باشه میتونه تومور باشه ونیاز به برداشتن داره . منییر عموما دارو باید مصرف بشه گاها جراحی. گوش چپ اگه کاملا شنوایی نداشته باشه سمعک جواب نمیدهِ

اندازه عدس هستو قهوه ای کمرنگ و پررنگ هست، آیا جراحی (کاشت حلزون)برای گوش چپ جواب میده؟

اگه بزرگ بشه نیاز به عمل داره. کاشت حلزون درصورتیکه کلا شنوایی نباشه انجام میشه

خیلی ممنون دکتر از پاسخ گوییتان، موفق باشید در پناه حق.