ز.ش
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
باسلام من19ساله هستم وشماره ی چشام خیلی زیاده روزبه روز بیشترمیشه اصلاگوشی نمیگیرم خیلی کم شباهم زودمیخوابم

با سلام.آنچه که شما فرمودید ارتباطی به بالا رفتن شماره چشم ندارد.در بعضی از انواع عیب انکساری با توجه به نوع آن و بدون تاثیر از عوامل محیطی شماره چشم بالا میرود که ممکن است شما جزو این گروه باشید. لذا اسفاده از چشم به صورت عادی و طبیعی هیچ مشکلی ندارد.متشکرم

ممنون