ز.غ
عنوان :

اسپاسم عضلانی طولانی مدت درپا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام خدمت شما، وقتتان بخیر.
مادرم دو هفته است که به صورت مداوم اسپاسم عضلانی و گرفتگی شدید رگ در پاها و کمر را دارد، به طوری که حتی نمی تواند به خوبی راه برود. عضلات به مدتی خیلی کم با ماساژ از حالت انقباض درمی ایند اما به صورت مداوم و دوره ای تکرار می شوند. لازم به ذکر است ایشان سرطان روده ی بزرگ داشته و شش ماه شیمی درمانی شده اند ولی پزشک مربوطه معتقد است که این دردها ربطی به بیماری نام برده ندارد.
دارو یا پمادی پیشنهاد میکنید؟ آیا ممکن است این گرفتگی ها ربطی به فشارخون بالا داشته باشند؟
باتشکر از جواب شما.

خیلی ممنون پس با اجازتون جواب ام ار ای رو علاوه بر پزشک خودشون برای شما هم میفرستم